Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Hjem > Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Tak for dit besøg på dette Galebreaker-websted. Vi sætter pris på din interesse for vores virksomhed og vores produkter. Vi tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt, og vi behandler dine data med den fornødne omhu, behandler dem fortroligt og bruger dem kun i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove og -bestemmelser.

Personlige oplysninger

Når du besøger vores websted, registrerer vi automatisk navnet på din internetudbyder, det websted, hvorfra du besøger os, de sider på vores websted, du faktisk besøger, samt dato og længde af dit besøg og oplysninger om det udstyr (mærke, model, operativsystem) og den internetbrowser, du har brugt. Vi indsamler også din IP-adresse, men med de sidste fire cifre anonymiseret.

Brug af cookies

På forskellige sider på vores websted bruger vi cookies for at gøre vores websted mere attraktivt for de besøgende og for at muliggøre brugen af visse funktioner. Cookies er små datafiler, som gemmes på dit terminaludstyr. Nogle af de cookies, som vi bruger, slettes ved afslutningen af browsersessionen, dvs. så snart du lukker din browser (såkaldte sessionscookies). Andre cookies forbliver på din computer og gør det muligt for os at genkende din computer ved dit næste besøg (såkaldte permanente cookies).

Cookies kan ikke bruges til at få adgang til andre filer på din computer eller til at afsløre din e-mailadresse.

De fleste browsere er som udgangspunkt indstillet til at acceptere cookies automatisk. Hvis du bruger din browsers standardindstillinger, kører alle processer stille og roligt i baggrunden. Du kan dog til enhver tid ændre dine indstillinger.

Du kan indstille din browser til at informere dig hver gang, før du gemmer cookies, og beslutte fra sag til sag, om du vil acceptere dem. Du kan også begrænse accepten af cookies til visse tilfælde eller blokere accepten af cookies helt og holdent.

Men uden cookies vil funktionerne på nogle websteder - herunder vores - ikke fungere korrekt, da disse filer anvendes i processer.

Beskyttelse af personoplysninger

Galebreaker anvender tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod utilsigtet ændring, tab, uautoriseret adgang eller uautoriseret offentliggørelse.

Analyse af webstedet ved hjælp af Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, en webstedsanalysetjeneste, der leveres af Google Inc. Google Analytics anvender cookies, dvs. tekstfiler, der gemmes på din computer og muliggør en analyse af den måde, du bruger hjemmesiden på. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af hjemmesiden, overføres normalt til og opbevares af Google på servere i USA.

IP-anonymisering er aktiveret på dette websted. Det betyder, at Google afkorter din IP-adresse inden for EU-medlemsstater eller andre lande, der er parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og blive afkortet der.

Google vil bruge disse oplysninger på vegne af operatøren af dette websted med henblik på at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet for webstedsoperatører og levere andre tjenester i forbindelse med webstedsaktivitet og internetbrug til dem.

Den IP-adresse, som din browser overfører inden for rammerne af Google Analytics, vil ikke blive forbundet med andre data, som Google ligger inde med. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk dog, at du i så fald muligvis ikke vil kunne bruge alle funktionerne på dette websted fuldt ud.

Du kan forhindre indsamling af data, der genereres af cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) og Google's behandling af disse data ved at downloade og installere det browser-plugin, der findes på følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Du kan finde mere detaljerede oplysninger om brugsbetingelser og privatlivspolitik på https://www.google.com/analytics/terms/gb.html eller på https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

DoubleClick fra Google

DoubleClick by Google drives af Google Inc. DoubleClick bruger cookies til at vise annoncer baseret på dine interesser. DoubleClick opretter et pseudonymt identifikationsnummer (ID) for din browser, som bruges til at kontrollere, hvilke annoncer der er blevet vist i din browser, og hvilke annoncer der er blevet tilgået. Cookies indeholder ingen oplysninger, der kan spores tilbage til dig. Brugen af DoubleClick-cookies gør det muligt for Google og dets partnerwebsteder at vise annoncer baseret på tidligere besøg på vores eller andre websteder. De oplysninger, der indsamles af disse cookies, overføres af Google til en server i USA med henblik på analyse og gemmes der. Google overfører ikke data til tredjepart, medmindre det kræves ved lov, eller hvis dataene behandles af tredjepart på vegne af Google. Google vil ikke sammenkæde dine data med andre data, som Google ligger inde med.

Ved at bruge vores websteder giver du dit samtykke til, at Google behandler de data, der er indsamlet om dig, på den måde, der er beskrevet ovenfor og til det ovennævnte formål. Du kan få flere oplysninger om DoubleClicks fortrolighedspolitik på følgende websted: https://www.google.com/intl/en/policies/.

Du kan desuden forhindre indsamling af data, der genereres af cookien om din brug af websiderne, og Google's behandling af disse data ved at downloade og installere det browser-plugin, der findes på følgende link: https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=en.

Google-webskrifttyper

Google webfonts bruges til at forbedre den visuelle præsentation af forskellige oplysninger på dette websted (https://fonts.google.com/specimen/Roboto und https://fonts.google.com/specimen/Roboto+Condensed).

Disse skrifttyper overføres til browserens cache, hvorfra browseren indlæser dem til visning af oplysninger. Hvis browseren ikke understøtter Google-webfonte eller forhindrer adgang til dem, vises teksten i en standardskrifttype.

Deling af indhold via sociale netværk

Vi indlejrer de sociale plugins fra Facebook.

Brug af Facebook-plugin

Vores websted bruger social plugin fra det sociale netværk Facebook, der drives af Facebook Inc. Hvis du åbner en side på vores websted, der indeholder dette sociale plugin, opretter din browser en direkte forbindelse med Facebook-servere. Indholdet af plugin'et overføres derefter af Facebook direkte til din browser og indlejres i siden. Ved at integrere plugin'et modtager Facebook oplysninger om, at din browser har tilgået en bestemt side på vores websted, også selv om du ikke har en Facebook-konto, eller du i øjeblikket ikke er logget ind på Facebook.

Brug YouTube-plugin

Vores websted bruger YouTube. Hvis du får adgang til en side på vores websted, der indeholder en YouTube-video, opretter din browser en direkte forbindelse til Googles servere. Indholdet af plugin'et overføres derefter af Google direkte til din browser og indlejres i siden. Ved at integrere plugin'et modtager Google oplysninger om, at din browser har tilgået en bestemt side på vores websted, også selv om du ikke har en YouTube-konto, eller du i øjeblikket ikke er logget ind på YouTube. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) overføres af din browser direkte til en Google-server i USA og gemmes der.

Hvis du ikke ønsker, at Google skal knytte de data, der indsamles på vores websted, til din YouTube-konto, skal du logge ud af YouTube, før du besøger vores websted. Du kan også helt forhindre indlæsning af Google-plugins, f.eks. ved at bruge scriptblocker "NoScript" (http://noscript.net/).

Ret til information og ret til at tilbagekalde dit samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger ved blot at sende en besked fra siden Kontakt os fra ethvert Galebreaker-websted. Vi vil derefter foretage alle de nødvendige skridt for at sikre, at din anmodning opfyldes, og dine data vil blive slettet. Du har ret til at modtage gratis oplysninger om de personoplysninger, som vi gemmer om dig, hvis du anmoder herom. Desuden har du i henhold til gældende love og bestemmelser ret til at få dine personoplysninger rettet, slettet eller blokeret. Hvis dine personoplysninger ændres, eller hvis de data, som vi gemmer om dig, af en eller anden grund ikke længere er korrekte, retter vi dem gerne.